RECENSIES

Lees wat de reizigers er van vonden:

Barbara: Een prachtige mix van gezelligheid, nieuwe mensen ontmoeten, ontspanning en spontane inspanningen, zalig eten & lekkere kookworkshop door Anoush, vooral heerlijk tot jezelf komen en weer volledig opladen! En volgend jaar? Dan ga ik mee als docent!

Ingeborg: heel fijne yogalessen, voor mij als groentje zelfs. Tja, als je eenmaal het eten van Anoush hebt geproefd, wil je alleen nog maar het eten van Anoush.....:-)

Ellen: Ik heb een heerlijke week gehad waar ik heb genoten van de yoga, de mindfulnessoefeningen, het schrijven en de meditaties. Ik voel me geinspireerd om weer yoga thuis te doen en heb verschillende inzichten mee naar huis genomen. En dan waren daar elke dag heerlijke maaltijden waarvoor ik zelf niet hoefde te shoppen of te koken en een boel gezelligheid aan tafel. 

Dick en Rita: Heerlijk weer thuis te zijn met vele bijzondere ervaringen rijker. Zoveel liefdevolle aandacht, luisterende oren, persoonlijke verhalen, opwekkende yoga, heerlijk eten met uitleg en leuke uitstapjes waarvoor ik niet zelf hoefde te rijden. 

Tamara (3 x mee geweest): Yoga, meditaties, mindfulness, het overheerlijke eten en drinken, genieten van de rust, relaxen op een prettige en erg mooie locatie, prachtige natuur, lekker wandelen, zonnen, lezen, erg leuke mensen en contacten, een inspirerend en cultureel programma in de prachtige omgeving vol oude steden en dorpen, kook- en creatief schrijven workshops, een erg goede sfeer, humor en plezier ….…niets moet…….en inspiratie. Het was heerlijk! Ik zou deze reis aan iedereen willen aanraden.  Dank jullie wel en tot de volgende keer , dan ga ik weer want terug komen, daar verheug ik me nu al op!

Anke: heerlijk, heerlijk, heerlijk. Yoga, eten, alles

Monique (3 x mee geweest): Super leuke, gezellige, ontspannen, lekkere vakantie. Ik heb genoten van de sfeer, het eten, de plek, de mensen, de wijn, de yoga natuurlijk (..), de rust, de natuur, heerlijk. 

Frans (3 x mee geweest): Ik neem mijn gitaar mee, en verder zie ik het wel. Hoog tijd voor super lekker eten, een beetje yoga, en verder vooral veel gezelligheid.