yogavakantie september = het grote genieten


​Anoush de Rover (organisator, reisbegeleider en kok)

Van oorsprong Facility Manager, gooide ik het roer om en kookte Frans op mijn eigen camping in de Bourgogne, vegetarisch in een retraite-kasteel en ''paleo'' voor yoga-vakantiegangers.  In 2016 haalde ik mijn derde koksdiploma. Vier jaar geleden heb ik De Happy Reiziger opgericht. Samen met een vriendin ben ik  ook een ander avontuur begonnen: Begheerlijk Theetuin & Catering

Smaak, kleur, geur, verse kruiden en specerijen, weinig en eerlijk vlees,  veel groente, bereid met een fikse dosis liefde en een grote glimlach, dat is voor mij lekker én gezond eten! En daar hoef je niet constant een kookboek bij te hebben... 

Tijdens de vakantie in Frankrijk wil ik je verrassen met uitgebreid ontbijt en kleur- en geur-rijke diners. In de keuken ben je altijd welkom voor een hapje, een goed gesprek met een glas wijn erbij, of even de handen uit de mouwen...

Een van de avonden gaan we samen koken en laat ik je zien hoe ook jij op een relaxte manier gezond en lekker kunt koken, wat je thuissituatie, dieet of eetwens ook is. We gaan in op eetgewoonten, trends en valkuilen. Maar vooral gaan we samen heerlijk eten. Kom mee op onze yogavakantie en beleef het...

Sophie Brons (docente yoga en pilates)

Mijn hart ligt bij het werken met mensen, met groepen, dus wat een geluk dat ik dat al een tijd mag doen. Sinds 1998 doe ik dat als trainer schriftelijke en mondelinge communicatie, sinds 2011 als pilatesdocent en nu ook als yogadocent. 
 
Als tegenwicht op schriftelijke communicatie vind ik het heerlijk om veel met mijn lijf bezig te zijn. Balans vinden is waar het ook om gaat in yoga. Hatha yoga, de moeder aller yogavormen is het vinden van evenwicht tussen tegengestelden:  Yoga is de brug tussen de wereld van binnen en de wereld van buiten. Die brug slaan we ook tijdens onze yogaweken in Frankrijk: yoga en bootcamp, meditatie en lekker eten, mindfulness en gezellige gesprekken, stilte en lachen, binnen en buiten komen in allerlei vormen aan bod. Een sterker lichaam en een betere houding, meer in balans met je lijf en je gevoel, daar heeft iedereen wat aan (en dat hoeft zeker niet zweverig te zijn).
Op de prachtigste plekjes in zuid Frankrijk jullie daar in begeleiden, wat een feestje!

Barbara Simons (docente yoga en bootcamp - )

Ik beoefen al jaren Iyengar yoga, een intensieve vorm van yoga, en volg momenteel de yogadocenten-opleiding.  Ook mediteer ik dagelijks. Wat een mooie balans met hardlopen, iets dat ik fanatiek doe (zelfs al een aantal halve marathons). Aan bedrijven en particulieren geef ik bootcamps. Daarnaast ben ik ook voedingsdeskundige. Ik ben er van overtuigd dat je door gezond, gebalanceerd (en vooral normaal) te eten en door regelmatig buiten te bewegen je lekkerder in je vel kunt komen te zitten, energieker wordt en in een positieve spiraal terecht komt. Hierdoor kun je afvallen, een betere conditie krijgen, in een goede flow terecht komen en blijer zijn. 

yogavakantie yogareis yoga-vakantie Frankrijk  groepsreis singlereis groepsvakantie meditatie bootcamp  yogalessen